Over ons

KJ Kunstkerstbomen staat voor kwaliteit op het gebied van kunstkerstbomen, guirlandes, kerstkransen en andere kerstartikelen. Wij zijn gevestigd in Enschede (Oost-Nederland). Met onze showroom van bijna 1000 m2 heeft u een ruime keuze in diverse kunstkerstbomen, zoals grote kerstbomen, kleine kerstbomen, besneeuwde kerstbomen, gekleurde kerstbomen en deluxe kerstbomen. Wij verkopen voornamelijk producten met geïntegreerde LED verlichting. Wanneer u een kerstkrans, guirlande of kunstkerstboom aanschaft met geïntegreerde LED verlichting, dan hoeft u de verlichting uiteraard niet zelf te bevestigen. Dit scheelt veel tijd bij het optuigen van de kerstboom of bij het versieren van de guirlande of de kerstkrans.

Onze kunstkerstbomen zijn gemaakt van diverse materialen zoals PVC, PE en/of Flock. Naast kunstkerstbomen verkopen wij ook diverse soorten en maten van guirlandes (kerstslingers), kerstkransen en tafel kerstbomen. Via de webshop trekken wij veel klanten door geheel Nederland naar ons toe. Wij leveren dus ook van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede. Ook Duitse en Belgische klanten komen jaarlijks weer terug om de kerstartikelen bij ons aan te schaffen.

Wij streven ernaar om de klant tevreden naar huis te sturen. Daarom kunt u altijd bij onze medewerkers terecht om advies op te vragen. Heeft u vragen of hulp nodig? Dan kunt u altijd digitaal of telefonisch contact met ons opnemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom te Enschede.

U kunt onze showroom bezoeken op de reguliere openingstijden:

  • Maandag 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 10:00 – 18:00 uur
  • Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag 10:00 – 17:00 uur
  • Zondag GESLOTEN

KJ Kunstkerstbomen
Oldenzaalsestraat 255
7523 AC Enschede